I love sunshine!

Hej igen!
Igår hann jag inte blogga,eller hann och hann jag orkade inte blogga helt enkelt...
Men nu är jag här! :D Hoppas ni inte har saknat mig för mycket... x)
Igår kväll så åkte jag,mamma och pappa in till stan,till ett glasscafé som har supergod glass. Jag tog choklad och jordgubbs glass. Och det cafét ligger jättehögt upp på ett berg och det ligger liksom mitt emot grönalund så man hörde musiken från sommarkrysset där.
Och så var det massor av luftballonger i luften,8 st tror jag...Men i alla fall så var det en ballong så sjönk ner jättesnabbt och var bara några meter från vattenytan så alla satt och kollade på den och trodde att den skulle åka i vattnet,men som tur var så åkte den upp väldigt fort sedan.
Och idag så har jag väl inte gjort något särskilt. Till lunch så åt vi våfflor med sylt och glass. Det var jättegott! 
Och nu så ska jag gå och lägga mig i solen och sola i någon timme. :D
Bloggar kanske ikväll jag får se...

Puss&Kram

27 grader i skuggan!

Hello! :D
Solen skiner för fullt idag så jag känner absolut inte för att städa idag,inte så länge solen skiner i alla fall...Så jag får väl göra det ikväll istället. :P
Imorse så satte jag mig i solen med en iskall smoothie i handen och satte in hörlurar i öronen och bara njöt av solen och sedan så satt jag där i två timmar och solande och lyssnade på musik. :D Det var väldigt skönt! Och Hugo låg i skuggan och gnagde på ett hundben.
Men nu så har jag satt mig i skuggan med min laptop och dricker saft,och bloggar.
Det är 27 garder varmt i skuggan och typ 35 grader i solen. :O
Och om någon timme så kommer mamma och pappa hem...
I kväll så är det jag som lagar maten. Det blir taccos,mums vad gott! Jag tror vi ska sitta ute och äta då...

Soliga kramar från mig <3



Värmen är tillbaka!

Vill bara tacka för alla snälla kommerntarer! <3
Och det verkar som ni läsare vill att jag ska börja blogga igen så vi får väl se hur det bilr....
Det har ju varit lite halvdåligt väder här men nu värkar det som värmen äntligen är tillbaka! Woho säger jag bara.
På fredag så skulle jag och mina två kusiner och min moster åka till kolmården men nu ikväll så ringer en av mina kusiner och säger att hon har blivit jättesjuk så det var dom planerna det... Synd!
Igår så fyllde min mamma år så jag bakade en chokladtårta med hallon på för att överraska henne och hon blev såklart jätteglad. :D Och tårtan belv verkligen supergod!!
Mitt rum är i ett desperat behov av att bli städat så jag får väl göra det imorrn... Lika tråkigt som vanligt men det känns inte så roligt att gå in i mitt rum när det ser ut såhär...
Och om två veckor så ska jag gå en agility kurs med Hugo. För dom som inte vet vad agility är så är det en hundsport där hundarna ska springa i tunnlar,hoppa hinder,sprina slalom och gå på balansbrädor och det hela går på tid. Det är en väldigt rolig sport och när vi har blivit duktiga så ska vi så småning om börja tävla hade jag tänkt. :D

Ses <3



En hund som hoppar ett agility hinder :D