Hundlek

Blev jätteförvånad idag. Skulle ut med Hugo och då kom det en bil jag kände igen och det var min kusin Cathrin som kom. Hon har tydligen kommit upp från småland. Var roligt att träffa henne igen! Hon hade med sig sin hund Lurvas. Han är så himla sööt! Han fick leka med Hugo. Lekte jättemycket. Dom hade nog jätteroligt! Och nu tittar jag på melodifestivalen och chattar med Evelina. Har precis druckit upp min goda smothie. MUMS! Tycker att Agnes är bäst. HEJA HEJA!!!

Sleep good and dream sweet ♥


                                                                                       En bild på Lurvas

                                             lurvas
                                                  Fin han är!!!!!!

Slappat hela dan

Har slappat hela dagen idag men har också bakat chokladmuffins med dumlekola i. Dom blev supergoda! Sen har jag bara slappat och varit ute med Hugo i skogen. Gjorde taccopaj till middag. Den blev så himla god! Nu sitter jag och bloggar medans jag tittar på Lets Dance.Hejar på Laila. Hon har sjukt häftig klänning ikväll!

Sov gott! ♥


                                                                                 

                                                      

Mormor och morfar

Var hos mormor och morfar idag med mamma och Hugo. Vi fikade där. Mamma hade köpt chokladwinerbröd. Det var supergott!! Morfar ska åka till Sydafrika nästa vecka också så vi ville säga hej då till honom. Han kommer hem på min födelsedag. När vi kom hem så stekte mamma raggmunk.Och sen satte jag mig vi datan. Och där sitter jag nu också.

SES

Titta på tapeter och Ikea

Idag så åkte jag och mamma till ikea .Vi skulle inte ha något särskilt utan bara titta lite. När vi kom dit så mötte vi min lärarare Annelie. Hon var där och köpte lite saker till vårat klassrum så att det blir lite mysigare. Mamma och jag fikade där också. Sedan åkte vi till en tapetaffär. Jag vill så gärna göra om i mitt rum men får inte....Men jag fick titta på tapeter i alla fall. Det fanns hur mycket snygga tapeter som helst. Jag vill helst ha bruna eller blåa. Jag fottade dom snyggaste. När jag kom hem så åt vi middag. Spagetti och köttfärsås.

Bye bye friends :D



Shopping i stan + klippning

Idag så åkte jag och mamma först till frisören. Jag klippte mig ganska kort.....kanske lite väl kort.  Ne det blev nog bra. Sedan lämmnade vi Hugo hos mormor och morfar. Sedan tog vi tåget till slussen där vi gick till Nautriska Magasinet. Där köpte jag ett par SSS byxor (blåa). Sen gick vi genom gamla stan till Gallerian. För att vi skulle fika där. Tog en underbart god citroncheescake. Sen så gick vi till JC där jag hittade en supersnygg tröja. Så det köpte jag också. Sen så kom jag på att jag glömt mina vantar på Nautriska Magasinet så vi fick gå tillbaka dit och hämta dom. Då blev vi så hungriga så vi gick till en resturang och åt mat. Jag åt lasange och drack cola. Supergott! Var proppmätt när jag var klar. Efter det tog vi tåget hem. När vi väntade på tåget så satt det en gubbe där och han såg så äcklig ut! Han hade bara ett öga nästan ingen näsa och bara några tänder. FY vad det var äckligt! Och nu sitter jag och bloggar medans jag tittar på House. Har fortfarande ont i halsen men det går nog över snart...

Kramiz                       


                                                  lasange
                                              Den goda maten! Kom på att jag kunde fotta när jag ätit lite. XD

                                          

Fortfarande sjuk!

Jag har nu legat sjuk hela helgen och har inte kunnat göra någonting....*suck* Varför blir jag alltid sjuk när man äntlign blir ledig? Men tror jag är på bättringsvägen. Tur det för imorgon ska jag till frisören och in till stan och shoppa. I söndags morse så skulle jag gå till mamma och pappa som satt och läste tidningen i köket, och då blev jag jätte yr. Jag svimmade! Själv kommer jag inte ihåg något men mamma och pappa blev livädda och sa att jag var borta i några minuter.... Var ganska läskigt. :S Tur att pappa han fånga mig så jag inte dunsade i golvet! Nu måste jag gå och lägga mig ska vara hos frisören kl 09.00 så jag måste gå upp kl 07.30.... Och sen ska jag inte till stan. Hoppas jag kan sova bara. Jag har hur ont i halsen som helst!

Från sjuklingen Evelina 

Typiskt att bli sjuk...

När man äntligen få sportlov så blir jag såklart sjuk. Mådde hur dåligt som helst i fredags och nu ligger jag och bloggar i 40 graders feber,huvudvärk och halsont...  Det är så himla typiskt! Hoppas jag blir frisk över helgen i alla fall. Ska göra mycket denna vecka. Käkar hur mycket alvedon och halstabletter som helst. Men nu mår jag lite bättre. Ikväll är det melodifestivalen igen. Dom ska tydligen till Leksand ikväll. Hoppas att det är några bra låtar.


Hej då...


Snart sportlov!

Allså jag har inte bloggat på hur länge som helst nu men har lixom inte haft lust eller orkat... Man är så trött när man kommer hem. Men igår var det jätteskönt! Då började vi kl 9 och slutade kl 12. När vi sluta var jag med Fanny,Amanda och Denise. Först så gick vi hem till Fanny för att hon skulle hämta en grej där och sedan gick vi hem til Denise. Vi hade jättekul!   

Fotboll,fotboll,fotboll det är det alla gör på rasterna.... Hur tråkigt som helst men som tur är så gillar inte Evelina det heller så vi är med varandra på rasterna. Idag slutade vi 14.40 hur jobbigt som helst. Men snart är det sportlov. Då kan man äntligen vara uppe sent och sova till kl 12 på morgonen. XD Jag ska också åka in till stan med mamma och shoppa och så ska jag klippa mig också. 
Nu är middagen klar. Det blir makaroner och köttbullar. MUMS

Ses

Måndag...igen

Så var det måndag igen.Senast jag blogga var i fredags. Har bara inte orkat blogga något under helgen. Men nu är jag har igen framför datan och bloggar. Var med Denise idag. Vi satt mest framför datan och spelade. Hade hur kul som helst.  När vi åt i matsalen idag så tog jag en klunk vatten sen så sa Amanda något roligt (kommer inte ihåg vad) och jag kunde inte hålla mig för skratt så allt bara spruta ut....XD Gud vad vi skrattade sen.
 Har fått någon dum läxa att man ska beskriva något så alla andra ska kunna gissa vad det är för något. Men jag vet inte vad jag ska skriva. Får se vad det blir. Ikväll så ska jag se familjen annorlunda. Det är jättebra! Kanske bloggar något i pausen sen.

Kram Evelina


T.G.I.F=Thanks good it's friday

Äntligen fredag och en hel helg framför sig. Vad skönt! Men det är fredagen den 13 idag. Hoppas att det inte händer något... Nä bara skoja XD  Tror inte på sånt. Köpte två stycken havrebollar i cafet idag. Hur gott som helst! Och så har vi gjort alla hjärtans dag kort. Var roligt att på pyssla lite. Jag ska laga taccos ikväll. Hoppas att det blir gott...  Ikväll ska jag titta på Lets dance. Men nu är jag trött på vintern jag vill at det ska bli sommar.

Njut av frdagen kram Evelina

Grattis till mig och dig Evelina

Idag så har jag namsdag så vi ska fira lite ikväll. Har precis bakat chokladbollar. Och så fyller Evelina år och har namsdag. Stort grattis till oss båda! Har haft trässlöjd idag. Det är hur tråkigt som helst! Man får ingen hjälp heller. Men det blev go lunch i alla fall. Spagetti och köttfäsås. Var inte med någon kompis idag... Men Hugo blev som vanligt helt överlycklig när jag kom hem för han hade varit ensam hemma.Ikväll ska typ mamma på något förälldrarmöte i skolan. Har vart ute med Hugo en sväng nu också. Och imorrn är det fredag Guuud vad skönt!!  Nu måste jag gå.

Hej då!

P.S ska försöka ladda upp en bild snart men hittar inte min sladd som man överför bilder med. Ska leta imorrn om jag får tid.

Skola och kompisar

Var som vanligt i skolan idag. Men när vi slutade så gick jag,Fanny,Amanda och Denise hem till mig och hämtade Hugo för han var ensam hemma. Sen så gick vi till Fanny och Hugo följde med. Hugo fick hälsa lite på hennes hamster Elvis men han blev jätterädd och spelade död. Men sen lugnade han sig ner sig tror jag.  När jag kom hem så tvättade jag håret. Och när mamma kom hem så stekte hon raggmung. Det var supergott! Sen kollade jag på semestersvenskar och något program som handlade om pesoner som  hade en sjukdom som gjorde att man kunde sommna när dom helst upp till 90 gånger per dag. Nu måste jag sluta. Ska läsa lite också.


Sov gott!  


Mormor och morfar

Var som vanligt i skolan idag. Skulle hem till mormor och morfar efter skolan så jag gick sällskap med Fanny. Fick mackor med te när jag kom dit. Sedan så gick jag och morfar en skogspromenad med Hugo. Ska ladda upp en bild på honom.Men orkar inte göra det nu.  Sen åt jag middag hos dom. Fick spagetti och köttfärsås. Var supergott! När jag kom hem så hade pappa köpt semlor. Ännu godare! Sen så duchade jag. Och nu ska jag bänka mig framför tv. Först ska jag se halv åtta hos mig och sen bygglov och efter det dr.House svåraste fall. Tycks om bloggen nu när jag har gjort om den? 
Måste sluta nu.

Bye Bye  
                                           

Titta på tv och blogga

Idag så var våran idrtottslärare sjuk så vi fick vara i gympaslalen och göra vad vi ville. Jag Fanny och Amanda gjorde massor av kullebyttor.Var faktiskt ganska roligt. Inte hade vi heller någon bild. Men vi fick inte sluta tidigt.... När jag kom hem så gjorde jag läxan och räknade lite matte. Så slipper jag det resten av veckan. Fixade lite på bloggen också men skrev inget. Sn så åkte mamma och jag till rikstens hundsportcenter där det finns en tjej som klipper klorna på hundar. Och det fick hon göra på Hugo för vi kan inte göra det för att han skriker bara han ser klotången. Sedan så duchade jag och tittade på halv åtta hos mig. Och nu tittar jag på Familjen Annorlunda. Finns en där som har 10 barn. Gud vad stressigt dom måste ha det. Det är fullmåne i natt. Sov så gott!


Kram Evelina

Stå i cafet

Idag var jag tvungen att gå upp kl 08.00. *suck* Men blev pigg när Hugo pussade mig i hela ansiktet. Jag och mamma åkte till stallet för varje termin så ska varje ridgrupp så i cafet och idag var det min grupps tur. Cafet ligger i stora ridhuset. Där finns det hur mycket godis och kakor som hels och man blir jättesugen när man står där och säljer. Träffade Ida också. Hon gick i min skolan förut. Jag köpte också lite gott, kexchoklad,havrebollar en tårtbit och en varm macka. Och sen så hade mamma beställt en karong med havrebollar. Dom är så himla goda!!!! Kollade lite på en tjej som red dressyr också.Hon var jätteduktig! Mamma och pappa är och tittar på skor så jag sitter hemma och bloggar och Hugo sover.



                                                       


Ridning och Ny tv

Idag var jag och red som vanligt. Jag fick en ponny som heter Grå och der gick jättebra! Vi fick hoppa lite också. Superkul! När jag kom hem gick jag en promenad i skogen med Hugo. Han busade lite med en hund som vi mötte också. Sen så åkte vi till kungens kurva för att titta på en ny tv till mitt rum för den jag hade pajade.Men hittade ingen där. Då åkte vi till Heron City och kollade på media mark och där hittade vi en jättefin plastmatv från LG. Super snygg och bra bild. Hoppas att den håller länge också Sen ska jag titta på melodifestivalen och sen kl 21.30 ska jag se Rosa Pantern på på 4. Vet inte vad han hette som åkte ut i Lets Dance.Men det var bra för han var hur dålig som helst. Det blev falukorvsgratäng med hemmagjort potatismos till middag ikväll. Supergott! Imorrn ska jag baka och stå i cafet som är i stora ridhuset vi stallet. Orkar inte skriva något mer nu...

Ha en mysig lördagkväll! ♥



Fredagsmys

Det blev varma mackor som middag. Det blev supergott! Kollade på lets dance också,tycket att Leila var bäst denna vecka.Har ätit lite godis också. MUMS! Men nu väntar jag bara på att nyheterna ska ta slut så man får se vem som åker ut ikväll. Jag hoppas att Leila inte åker ut i alla fall.När det är slut ska jag titta på ett program som heter Samantha. Som faktiskt är ganska bra men det är dåligt att det sänds så sent. Imorrn så är det ju ridning som vanligt. Hoppas att jag får en bra häst...Och på söndag så har vi cafet i stora ridhuset. Jag skriver imorrn vem som åkte ut.

Sov så gott!   ♥

Snö och slask

Idag när jag vaknade snöade det. Och det var slask på vägarna när jag gick till skolan. Hela mitt hår blev alldeles bött och fult. :(  Maskaran var också på gång att börja rinna. Som tur va gjorde den inte det. Och så var våran lärare frisk igen.Hon hade haft ögoninflamation. På hälsan så lekta vi kull och röda vita rosen stopp. Det var ganska kul.I slutet av dagen så hade vi klassens halvtimme. Då tittade vi på Ice Age 2. Den är faktiskt välldigt rolig,i alla fall den lilla ekorren. Idag så slutade vi kl 13.10 väldigt skönt! Och nu sitter jag vid min laptop och bloggar+äter risgrynsgröt som mamma kokat. Smarrigt!! Och Hugo ligger som vanligt och sover på min säng. Kommer en liten bild på honom också. Ikväll ska jag nog inte göra något särskilt.Ska titta på Lets Dance och käka en god middag (som jag ska laga) det blir nog pizza eller tacos och äta godis. XD Kanske bloggar lite ikväll också. '

Hej då!


                                     Natti natti Hugo 
                                              Så söt han är!!! 

Svergies värsta bilförarae

Har redan bloggat en gång idag men gör det igen. Har tvättat håret nu för jag har inte gjort det på nån vecka nu. Kollar på svergies värsta bilförare.Men det är reklam nu så jag passar på atta bogga lite. Men dom som kör i det programmet kör ju helt otroligt dåligt. Fattar inte ens atta dom fått körkort. Japp,men nu ska jag gå och lägga mig och läsa.Läser en jättebra bok som heter vilda gröna ögon. Imorrn ska ju alla läxor in också.

Natti Natti sov gott! 

Fältbussen

Idag åkte vi fältbussen med våran klass.Var vääldigt tråkigt.Först kollade vi typ på djurspår,men hittade bara på hare och bäver.Sen åket vi til lida där vi skulle grilla korv och äta lunch.Välldig smarrig. :D  Hade med mig varm choklad,plättar (gillar inte korv) macka och kakor.Sen så fick jag smaka sockerkaka av Denise. MUMS! 

Sedan skulle vi gå ner till isen och där skulle man först dra sig fram med dubbar och sedan bli indragen av resten av laget. Det var två lag och jag var bland annat med Denise och Amanda, men vårat lag förlorade. :(

Efter det skulle vi gå ut i skogen och slå på grankvistar och hålla en vit bricka under typ. Vi fick i alla fall två små spindlar men dom dog. XD
Sen hade typ fyra tjejer snöbollskrig och då trodde ju såklart en kille i min klass att jag också var med så han kastade en snöboll rätt i ögat på mig. :O
Här kommer det en bild på elden som vi grillade korvarna över. 

                     En bild på eld
                                                                   
                                                           

Skola+Fixa bloggen

Igårkväll åket mamma och jag till Kungans kurva och köpte nya vinterskor till mig.För dom jag har är hur fula som helst och trasiga. *suck*  Och som har jag gått med hela vintern. Men dom jag hitta var snygga.
Gick och la mig typ halv tio och läste i en halvtimme. XD

Idag har våran lärare varit sjuk så vi hade en vikarie. Men hur sträng som helst....
Vi hade SO och gjorde nåt tråkigt korsord. BUU
Har typ suttit vid datorn hela dan. Chattade lite med Evelina på msn.
Imorrn ska vi med fältbussen. Och man MÅSTE ha överdragisar! *SUCK*
Får se hur det går. Måste typ ha en as stor väska i alla fall.

Tråkigt

Idag har det inte hänt något särskilt. Så jag skriver inte så mycket.
På hälsan så var vi på fotbollsplan och jag har jätte halkiga skor så jag kunde typ gilda 6 m
med dom.
Men vi fick sluta 14.00 i stället för 14.30.
Tog varm choklad och en ostmacka när jag kom hem,
supersmarrigt.  Men nu ska jag ut och busa med Hugo i snön.
Det älskar han! ♥

Hej

Idag har vi inte haft någon idrott så vi fick vara i gympasalen och gör allt möjligt. Faktiskt ganska kul! Inte heller hade vi någon bild så vi fick sluta jättetidigt! JIPPIE!

Teckande en bild på Hugo som blev välldigt bra. Tycker jag i alla fall. XD

Kammade också honom så han blev jättefn.Men han skakar på sig direk så han blir tufsig igen,men han är lika söt för det!



Snygg va?